Thuis

Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Fabrieksreis

China Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd certificaten
China Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd
De Delfu Medische Nieuwe Bouw
clean room
productielijn

De Delfu Medische Nieuwe Bouw

Vestigt de Delfu Medische Nieuwe Faciliteit in medisch industrieterrein van onze Changzhou-Stad, volledig overeenkomstig GMP vereisten.

clean room

1200 gebieden van 100k lucht zuiverden schone ruimte voldoen volledig aan de vereisten van GMP.

productielijn

Wekelijks productievermogen 5000 van de insulinereeksen pen. Maandelijks productievermogen van de pompen van de 1000 reekseninsuline

1 2 3 4
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd
Naald Verborgen Slimme Injectiepen
Hand Plastic Injectiepen
CGMS
Persoonlijke ECG-Monitor

Naald Verborgen Slimme Injectiepen

Pen van de Delfts blauw is de Naald Verborgen Slimme Injectie met de bestuursfunctie van het timingsgeheugen, het meest geavanceerde apparaat van de drugslevering voor geneesmiddelen van VEGF, de Groeifactor, de Factor van de Koepokkengroei, Biologiechemie, enz. Wij hebben met succes naar maat gemaakt voor één van de grootste farmaceutische producent van China.

Hand Plastic Injectiepen

Medische Delfu heeft de naam van zowel auto als handinjectiepen in China gemaakt. Welke ooit handpen of de autopen, plastic pen of metaalpen, allen beschikbaar voor ODM/OEM-samenwerking is. Wij zouden willen oplossingen voor onze cliënten hebben, die modieuze pen verstrekken om vereiste nauwkeurigheidsdosis te leveren.

CGMS

Delfu de Ononderbroken Glucosemonitor, een draadloze zender informatie van een glucosesensor naar een monitor verzendt, verstrekt de gegevens van de glucosecontrole en het nuttige alarm, helpt werkers uit de gezondheidszorg om van de therapieaanbevelingen en behandeling besluiten voor hun patiënten te nemen. Wij houden kerntechnologie van CGMS, is het beschikbaar voor OEM/ODM.

Persoonlijke ECG-Monitor

Delfu de Persoonlijke ECG-monitorreal time ontdekt en ECG-parameters, automatisch diagnose en vertoningen van aritmie toont, slaat een groot aantal verslagen op en staat u playbackverslagen van uw keus toe. het is beschikbaar voor OEM/ODM.

1 2 3 4 5
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd
R&D-afdelingsoverzicht
R&D-afdelingsoverzicht
R&D-afdelingsoverzicht
Het Octrooi van de huisecg Monitor
Autopenoctrooi

R&D-afdelingsoverzicht

R&D-afdelingsoverzicht

R&D-afdelingsoverzicht

Het Octrooi van de huisecg Monitor

Autopenoctrooi

 • lopende band

  De klassenlucht gezuiverde workshop van Delfu Medische bouwstijlen 100K overeenkomstig GMP vereisten.

  Ons hoogst gemotiveerd personeel is volledig geschikt voor levering onze kwaliteitsproducten met vlotte verrichting.

   

  Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

 • OEM / ODM
  Medische Delfu zoekt overzee medische apparatenpartner van farmaceutische producent, verdelers, handelaren en agenten, wat diabetes en hart verwant patiëntenproduct is.

  Wij stemmen in warm met de samenwerking en de oplossing van OEM/ODM voor om het even welk uniek en voordelig product.

  Pen van de Delfts blauw is de Naald Verborgen Slimme Injectie met de bestuursfunctie van het timingsgeheugen, het meest geavanceerde apparaat van de drugslevering voor geneesmiddelen van VEGF, de Groeifactor, Koepokken, de Groeifactor, Biologiechemie, enz. Wij hebben met succes naar maat gemaakt voor één van de grootste farmaceutische producent van China.

  Welke ooit handpen of de autopen, plastic pen of metaalpen, allen beschikbaar voor ODM/OEM-samenwerking is. Medische Delfu heeft de naam van zowel auto als handinjectiepen in China gemaakt.

  Echte Monitor van de Delfu de Ononderbroken Glucose, - de tijd verstrekt de gegevens van de glucosecontrole en het nuttige alarm, helpt werkers uit de gezondheidszorg om van de therapieaanbevelingen en behandeling besluiten voor hun patiënten te nemen.

  Delfu de Persoonlijke ECG-monitorreal time ontdekt en ECG-parameters, automatisch diagnose en vertoningen van aritmie toont, slaat een groot aantal verslagen op en staat u playbackverslagen van uw keus toe.

   

  Wat ooit de kleinere of grotere projecten die boven producten beschouwen, wij met klant voor betere oplossingen kunnen kunnen nauw samenwerken.

 • R & D

  Delfu Medisch houdt intellectuele-eigendomsrechten van 3 uitvindingsoctrooien en een aantal 16 nutsoctrooien.

  Wij die gevestigd vennootschap met 5 hoogste-rangschikt universiteiten van China, met inbegrip van Nanjing-Universiteit, Zuidoostenuniversiteit wat betreft productonderzoek en steun voor duurzame ontwikkeling zijn geweest.

  wij ontwikkelen gezamenlijk innovatief diagnose, analyse, monitor en behandelingsmateriaal voor diabetes en hartpatiënten die, die hun gezondheidsvoorschriften herstellen, en hun leven uitbreiden.

   

Contactgegevens
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Hyman Chow

Tel.: 0086-18168828053

Fax: 86-519-88793728

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)